mandag den 4. oktober 2010

Pip herfra om sol og vind, eller stort og småt...

Jeg er her stadig... Det synes jeg lige, jeg ville starte med at sige, hvis der var noget derude, der havde interesse deri!
Jeg logger ind på MadLog hver dag, får skrevet ind, og har nu rundet -7 kg siden min sidste fødsel... Der er ikke langt til før-graviditetsvægten på 70 kg.
Nye opskrifter har der ikke rigtig været plads til for nyligt, og jeg har INGEN anelse om, hvad de er nået til i abc-bloggen...
Jeg tjekker lige...
Y... den må jeg lige tænke over... Nææ... ved I nu hvad.. den er egentlig oplagt...
Den kommer senere! ;-)

Arbejder på livet løs, passer mine unger, tjekker løn, lån og pasningssteder... træls at man skal gå og rette på alle dem, der burde have mere erfaring OG være bedre uddannet...
Den lille overså det sidste trin, da hun kravlede ned ad trappen, og har brækket venstre ankel... Hun skal have gipsen af 13. oktober... Krys fingre for, at hun ALDRIG kommer til at mærke til den igen!
Den ældste nærmer sig 3 år... Det kan mærkes.... Det kan høres... Puhh... En dag kamp ad gangen!!!

Blev 30 i lørdags... Stille og roligt, nu har jeg lige lidt slanter, jeg skal bruge til noget mere eller mindre fornuftigt... Måske skulle man gemme dem til en kjole i en størrelse mindre??? Eller en genopfylder af mit efter-graviditets-skoskab... Der røg RIGTIG mange stilletter størrelse 36 ud!!!
Slut med de dage, hvor man kunne passe udstillingsmodellerne og få nye sko til 1/3 af prisen!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!