lørdag den 10. september 2011

Endelig!!!

Hvor har jeg ventet længe på, at det blev en almindelig udbredt sandhed

Offentlig økomad koster ikke mere


 Det ville da være fantastisk, hvis der så var nogen, der gad fortælle nuværende fødeminister Henrik Høgh, at omlægningsudgifterne på sigt er det hele værd. Direktør for Københavns Madhus, Anne-Birgitte Agger, har nemlig kigget Økologisk Landsforenings påstand efter i sømmene. Hun mener, det kun kan lade sig gøre, hvis man køber varer efter sæson og reducerer spild.
NEJ?!
Købe sæsonvarer og reducere spild???
DET er for galt... TÆNK engang... At det er DET, der skal være agumentet for, at hun spår, at det vil koste 45 millioner i engangsbeløb i 10 år at efteruddanne personale.

Tjek hele artiklen på Politiken

1 kommentar:

 1. Hej,
  Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://deterbaresundt.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,
  Pauline Torres
  pauline@hittarecept.se

  SvarSlet

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!