Nogle børn styrter bare derudaf:
Andre... som Mindstetrolden med pink sko... løber nærmest baglæns:
Bedsteforældredag i børnehaven
Cirkus Dannebrog 2014
Mindstetrolden ønskede sig brændende, der var en lille pony med... |
Størstemusen ønskede at se vidunderlige araberheste |
Et sus gik gennem publikum, da der også var børn med i forestillingen... |
Den franske klovn, Mimi, der torturerede en herre blandt publikum hele aftenen... Han var hylende morsom... |
Årets overraskelse Nr. 1: En RAKET... |
Pause: Størstemusen synes årets forestilling er fantastisk... |
Bingo Theater leger med selvlysende hula-hop-ringe... |
Ramboline danser med cirkusprinsessen og træner Bernhard Kaselowsky... |
Årets overraskelse Nr. 2: SAVLENDE KØER! |
Mindstetrolden nyder at spise vaffelis uden laktase-pulver |
Et par med hundehvalpe går gennem ulveanlægget, og vi får lov at se dem helt tæt på... |
Ulvene holder sig på afstand, de har unger i hulen... |
Størstemusen: "Se mor, den er ved at blive født" Mor: "Nej det tror jeg ikke, men det er ikke længe siden da!" Størstemusen: "Jamen mor, hvorfor har moren så blod og slim ud af numsen?" |
En sjælden oplevelse, at se en dyrefødsel... |
Vi ELSKER Bongo-bongo'er... Og ungerne er SÅ søde... |
Vi kom for at se på aber... Men fandt os selv draget af de små nye ællinger i mere end et kvarter... |
Og vores egne unger skulle på deres obligatoriske klatresten inden vi skulle se den lille ny gorilla... |
Forældrenes første mobbe-oplevelse [Falsk Alarm]
Herrens fødselsdag
Morgenbordet... |
Pigernes fødselsdagsgave: SwissGold kaffefilter - slut med papirposer... |
Så venter vi på, at farmor og far kommer |
Skovtursmad til børnene... |
Skovtursmad til de voksne... |
Savoiardi-småkagerne formes som lagkagebunde... |
Tiramisu-lagkagen lægges sammen... |
... og skæres for... |
Mums... |
Nødde-chokolade-smørepålæg [inspireret af Anne]
100 g hasselnødder
75 g mørk chokolade
1,25 dl piskefløde
25 g smør
salt & sukker
- Rist nødderne i ovnen ved 200 grader ca. 10 min.
- Nuldr nødderne i viskestykker til de fleste skaller falder af.
- Blend med stavblenderens XL-hoved, så siver nøddernes olie allerede efter 1 min.
- Smelt chokoladen i fløde. Tilsæt smør.
- Bland alle ingredienserne.
Nutella-lagkagebunde [inspireret af Sofie]
250 g choko-smørepålæg
4 æg
- Pisk æggene luftige.
- Tilsæt den lune nutella forsigtigt.
- Bag i springform 30 min. ved 175 grader.
- Gentag processen, du skal bruge 2 bunde!
Savoiardi-bunde [inspireret af Magasinet Mad!]
4 æg
100 g sukker
½ tsk. vaniljepulver
100 g hvedemel
- Pisk æggehviderne stive med 50 g sukker i en skål.
- Pisk æggeblommerne hvide med 50 g sukker og vanilje i en anden skål.
- Vend forsigtigt hviderne i blommerne sammen med mel.
- Tegn efter springformen til nutella-bundene på bagsiden af bagepapir og lav 2 lagkagebunde, der passer.
- Bag hver bund 15 min ved 175 grader.
Tiramisu-afslutning [inspireret af Cucinare.dk]
1 kg mascarpone
10 pasteuriserede æggeblommer
2 dl sukker
- Pisk æggeblommer og sukker helt hvidt. Bland massen i mascarponen lidt ad gangen.
- PAS PÅ cremen ikke bliver for tynd (det gjorde min)
3 dl espresso, afkølet
1 dl Amaretto (mandellikør)
- Jeg valgte at mixe bundene (se billeder højre oppe). Men læg skiftevis chokoladebund og savoiardibund på. Savoiardibundene skal have så meget kaffe-amaretto-blanding de kan trække. Jeg fordelte det med en sauceske.
- Læg mascarponecreme mellem lagene.
Har du mod på også at lave mascarponen fra bunden, har Max en glimrende opskrift.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!