3 dl salat (1 dl krøl, 2 dl rucola)
1 æble i tern
20 mandler, finthakkede
1 tsk. honning
1 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
60g tørrede kikærter = 120g kogte)
- Læg kikærterne i blød mindst 12 timer.
- Skift vand og kog kikærterne 30-45 minutter.
- Bland alle ingredienserne sammen.
Mexikansk salat, 2 pers. frokost
1 dl tørrede kidneybønner = 120g kogte
1 dl frosne majs
10 cherrytomater skåret i kvarte
2/3 rød peberfrugt i små tern
3 spsk. skyr-tern (eller feta)
1 tsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
1 dl bredbladet persille, hakket
- Læg kidneybønnerne i blød, helst 24 timer.
- Skift vand og kogbønnerne 1 time.
- Bland alle ingredienserne sammen. Her serveret med en okara-bolle.
Grøn salat, 2 pers. tilbehør aftensmad
1 avocado i tern
1 spsk. limesaft
2 håndfulde frisk spinat, hakket
3 forårsløg skåret i skiver
1 tsk. olivenolie
- Bland alle ingredienserne sammen. Her serveret til mexikansk lasagne.
Lynmad: Mexikansk lasagne, 4 pers.
½ pakke fuldkornstortilla, skåret i kvarte
1 pakke Quorn fileter, skåret i strimler (312g)
1 flaske mosede tomater (Urtekram 680g)
4 dl frosne majs
1 pose revet cheddar (Urtekram 140g)
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Læg et lag tortillas i et ovnfast fad, halvdelen af fileterne, halvdelen af majsene og halvdelen af de mosede tomater.
- Endnu et lag tortillas, fileter, majs og tomater.
- Top af med et lag tortillas og hele posen med ost.
- Bag i ovnen 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!