søndag den 20. april 2014

Madplan Uge 17

Mandag

Laksestykker stegt over bål med aspargessauce, dampet broccoli og bål-ristede squash.

*UPDATE* Skindstegt laks med dampet asparges og broccoli, og champignonsauce

Tirsdag

Kyllingefilet paneret i finthakkede hasselnødder og stegt på panden. 
Serveret med Rucolasalat af rucola, forårsløg, soltørrede tomater, skyr-feta og ramsløg-pesto.

Onsdag

Satay kyllingespyd med jordnøddesauce. 
Serveret med Spidskålssalat af spidskål marineret i æbleeddike, æbletern og kerner fra granatæble.

Torsdag

Hakkebøffer med spejlæg. 
Serveret med bønnespirer, stenalderbrød og syltede rødbeder.


Foto lånt af Politiken

Fredag

Børnene vælger semi-fastfood fra fryseren med grøntsagsstænger.
Hjemmelavet bounty til dessert.

Lørdag

Rester
Sukkerfri kransekage til dessert.

Søndag

Eftermiddagskage: LCHF banankage
Pitabrød med falafler, skyr-feta, agurketern og creme fraiche dressing.

Links til opskrifter sættes på i løbet af ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!