Laksestykker stegt over bål med aspargessauce, dampet broccoli og bål-ristede squash.
*UPDATE* Skindstegt laks med dampet asparges og broccoli, og champignonsauce
Tirsdag
Kyllingefilet paneret i finthakkede hasselnødder og stegt på panden.
Serveret med Rucolasalat af rucola, forårsløg, soltørrede tomater, skyr-feta og ramsløg-pesto.
Onsdag
Satay kyllingespyd med jordnøddesauce.
Serveret med Spidskålssalat af spidskål marineret i æbleeddike, æbletern og kerner fra granatæble.
Torsdag
Hakkebøffer med spejlæg.
Serveret med bønnespirer, stenalderbrød og syltede rødbeder.
Foto lånt af Politiken |
Fredag
Børnene vælger semi-fastfood fra fryseren med grøntsagsstænger.
Hjemmelavet bounty til dessert.
Lørdag
Rester
Sukkerfri kransekage til dessert.
Søndag
Eftermiddagskage: LCHF banankage
Pitabrød med falafler, skyr-feta, agurketern og creme fraiche dressing.
Links til opskrifter sættes på i løbet af ugen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!