Ingredienser
2 spsk. kokosolie
2 fed hvidløg, finthakkede
1 løg, finthakket
1 pakke Quorn fars (300g)/hakket oksekød
1 dl øl
3-4 dl kyllingefond
70g tomatpuré
½ squash i tern
½ tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. oregano, tørret
1 dåse skyllede afvandede kidneybønner
1-2 tsk. balsamicoeddike
50g mørk chokolade
chili efter smag
salt efter smag
evt. et par spiseskefulde fløde
- Opvarm kokosolien i en gryde og steg løg og hvidløg klare heri.
- Gennemsteg kød eller køderstatning, tilsæt øl, fond og tomatpuré.
- Tilsæt krydderier, squash, balsamicoeddike, bønner og chokolade og lad det simre 20 minutter.
- Smag til med chili, salt og fløde.
- Den manglede lidt sødme, så jeg tilsatte 1 tsk. sukkerroe-sirup.
- Serveret med friskbagt toastbrød, revet gulerod og fromage frais.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!