onsdag den 9. april 2014

Chili con/sin Carne

Chili con/sin Carne

Ingredienser
2 spsk. kokosolie
2 fed hvidløg, finthakkede
1 løg, finthakket

1 pakke Quorn fars (300g)/hakket oksekød
1 dl øl
3-4 dl kyllingefond
70g tomatpuré

½ squash i tern
½ tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. oregano, tørret
1 dåse skyllede afvandede kidneybønner
1-2 tsk. balsamicoeddike
50g mørk chokolade 

chili efter smag
salt efter smag
evt. et par spiseskefulde fløde 
  1. Opvarm kokosolien i en gryde og steg løg og hvidløg klare heri.
  2. Gennemsteg kød eller køderstatning, tilsæt øl, fond og tomatpuré.
  3. Tilsæt krydderier, squash, balsamicoeddike, bønner og chokolade og lad det simre 20 minutter.
  4. Smag til med chili, salt og fløde.
  5. Den manglede lidt sødme, så jeg tilsatte 1 tsk. sukkerroe-sirup.
  6. Serveret med friskbagt toastbrød, revet gulerod og fromage frais.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!