mandag den 21. april 2014

Skindstegt laks med asparges, broccoli og champignonsauce


Hovedingredienserne fra laks fra fryseren, asparges fra mormor og en lækker økologisk broccoli. Super flotte champignons fra Netto og en rest fløde gav alt i alt en perfekt middag.

Broccolien blev delt i små buketter og dampet i dampgryden sammen med klargjorte asparges.
Laksen blev stegt på skindsiden på en slip-let-pande uden fedtstof. Det tager ca. 15 min. ved høj varme.


Og jeg glemte selvfølgelig at tage kameraet med i køkkenet.

Champignonsauce

250g champignon
1 spsk. rapsolie
60+80g fløde
  1. Skær champignon i skiver.
  2. Opvarm olien i gryden og steg champignon et par minutter. Hæld første portion fløde i og reducer til champignonerne skrumper ind og tager farve.
  3. Når fløden er væk hældes resten på og der slukkes for blusset.
  4. Lad det simre endnu 2 minutter og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!