Det er svært ikke at fylde lagrene op med top, selvom pengene er små, fordi vi netop prioriterer økologien så højt, men kun har råd, hvis vi køber de bedste tilbud.
I dag faldt jeg tilfældigt ind ad Føtex-døren og opdagede 25% på alt økologi. Det blev bl.a. til et blomkål, ravioli, pølser, medisterpølse og æg.
Der ligger i køleskabet nogle fiske-pølser, pastinakker, en squash, et spidskål og noget fløde, der skal bruges.
Madplanen kommer til at se nogenlunde således ud:
MANDAG
Kyllingemedister stegt på panden med parmesanbagt spidskål og råkostsalat.
TIRSDAG
Svensk pølseret-variation med fiske-pølser, squash og pastinakker.
Chili sin Carne med hjemmebagte boller, nachos, salsa og guacamole.
TORSDAG
Satay-kyllingespyd og blomkålshotdogs
FREDAG
Risengrød (hvem siger, man kun kan spise det i december?)
LØRDAG
Kesoplätter med pariserbøf & risengrøds-klatkager
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!