onsdag den 26. marts 2014

Risotto klatkager

Mandag aften fik vi den lækreste risotto. Der blev en god portion tilbage.
Uanset hvilken slags risotto, du har lavet, er denne fremgangsmåde et vellykket alternativ til en simpelt genopvarmning:

Risotto klatkager



Ingredienser for hver 400g risotto-rest:
½ dl mælk (eller anden væske)
1 æg
1 spsk. hvedemel (eller anden tørvare)
+ kokosolie til stegning (giver sådan en fantastisk duft og smag) 



  1. Bland det hele i en skål.
  2. Opvarm kokosolie i panden og steg 4 klatkager ad gangen. 
  3. Server til blandet salat eller i en wrap




Jeg har her valgt revet gulerod, hjemmerørte syltede agurker og hakkede mandler.

Syltede agurker








BEHIND THE SCENES

Varm olie sprøjter, når der kommer væske på...


Og det er så derfor, man har et fint Rice forklæde... Spade!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!