La Cucina Nada opfordrede 25. september madbloggere til at deltage i en sjov udfordring.
"Hver tilmeldte madblogger får tildelt én madblog som er med i udfordringen. Altså er det kun blogs der er tilmeldt der deltager i lodtræknings-puljen. Tildelingen foregår ved en random lodtrækning.
Vedkommende finder så selv en ret på denne blog, som de enten laver som beskrevet i opskriften, eller ny-fortolker som man ønsker – DOG skal der være en vis genkendelighed."
1. oktober havde 54 madbloggere, mig selv inklusiv, tilmeldt sig
La Cucina Nadas udfordring.
Herunder kommer resultaterne:
La Cucina Nada fortolker Copenhagen cakes.
|
Mochaccino parfait m.chokoladecreme og ristede hasselnødder
|
Copenhagencakes fortolker Cookvalley.
|
S’mores Cupcakes
|
Cookvalley fortolker Cupkageriget.
|
Græskarcupcake |
Cupkageriget fortolker Vanløse blues. Fraklip
|
Krydrede rødbede LCHF cupcakes
|
Vanløse blues fortolker Matildenspitze.
Matildenspitze fortolker Mit Madunivers.
|
Banoffee pie med salt karamel
|
Mit Madunivers fortolker Den glade kagekone.
Den glade kagekone fortolker Opholdsrum.
|
Filippa-æblemos, yoghurt og rugbrødsknas til brunch.
|
Opholdsrum fortolker TildeMa(d).
|
Bananmuffins
|
TildeMa(d) fortolker Grydeskeen.
|
Grydestegt kylling med sovs
|
Grydeskeen fortolker My Paleo Pantry.
My Paleo Pantry fortolker MadGladMad.
MadGladMad fortolker Mia Mad.
|
Raw bites med dadler og chokolade
|
Mia Mad fortolker Dagligmad.
|
Grønkålschips med gærflager, tamari og ristet sesamolie
|
Dagligmad fortolker Charlottes Køkken.
|
Gule macarons |
Charlottes Køkken fortolker Sjønnes Mad.
|
Porteris, æblesorbet, knas af hvid chokolade og hasselnødder, blodpølsechips og et drys rålakrids |
Sjønnes Mad fortolker Heinzes Kogebog.
|
Svinekæber i stout
|
Heinzes Kogebog fortolker Køkken kokkerier.
|
Kaffe-kylling med inspiration fra grillguruen
|
Køkken Kokkerier fortolker GASTROmad.
GASTROmad fortolker Klidmoster.
|
Rødfisk på Røget Reje Bisque
|
Klidmoster fortolker Jonas kogebog.
|
Maple Bacon Pecan Pie
|
Jonas kogebog fortolker Hvad skal vi bage?
|
American Apple Pie med svinefedt
|
Hvad skal vi bage? fortolker Madmenneske.
|
Engelske muffin
|
Madmenneske fortolker foodMAD.
foodMAD fortolker La Cucina Nada.
|
Kålrabi ravioli med svampe, græskarpuré og æblekerner
|
Frøken Annes Køkken fortolker Gastronauten.
Gastronauten fortolker Dronningemad.
|
Hindbærsnitter |
Dronningemad fortolker Sofies Spisekammer.
Sofies Spisekammer fortolker Lemon, she said.
|
Bagt cheesecake med solbær og lakrids
|
Lemon, she said fortolker Frøken Annes Køkken.
|
Æblemuffins
|
Mat og Urter fortolker Raavare.
|
Veneto gryte med touch av Boef Bourguignon |
Raavare fortolker Madet mere.
|
And på tre måder
|
Madet Mere fortolker Mit livs kogebog.
|
Sund Chokolademousse, pære med estragon og marengs “ala Mit livs kogebog”
|
Mit livs kogebog fortolker Kager til Kaffen.
|
Salted Caramel Fudge Brownies |
Kager til kaffen fortolker Mat og Urter.
|
Appelsinkage med rosmarin og chili |
Brændstof fortolker Sund Mums.
|
Æbletærte med glutenfri smuldredej
|
Sund Mums fortolker Det er bare sundt.
|
Æblemos – uden raffineret sukker |
Det er bare sundt fortolker Sukkerhjerte.
|
Gulerodscupcakes med friskost á la Meyer |
Sukkerhjerte fortolker Brændstof.
|
Cookies med tranebær og chokolade |
Smag på maden fortolker Love and Lemongrass.
|
Krydret æblesmør |
Love and Lemongrass fortolker Dyrbys Mad.
|
Ananassalvieparfait med mandarin og karamelliseret ananas
|
Lykkes Mad fortolker Dyrbys Mad.
|
Grov kartoffeltærte m. rødløg og bacon
|
Dyrbys Mad fortolker Ostesnak.
|
Pizza med ricotta og spinat
|
Ostesnak fortolker Smag på maden.
|
Kyllingeruller med smeltet ost og parmaskinke |
Love and Lemongrass fortolker Noget i ovnen hos Bagenørden.
|
”Spiced Latte” Chocolate Chip Cookies
|
Noget i ovnen hos Bagenørden fortolker Fenjas mad.
|
Lækre, bløde kanelsnegle med æblemos, Sukkerfrie og fedtfattige
|
Fejnas mad fortolker Hanne K's verden.
Hanne K's verden fortolker Ellevild Madblog.
|
Barbacoa - en slags mexikansk pulled beef med bønner i chili og tomat og hjemmelavede tortillas
|
Ellevild Madblog fortolker Det lyseblå køkken.
|
Græskarsirup
|
Det lyseblå køkken fortolker Anna-mad.
Anna-mad fortolker Signes mad.
|
Lækre horn med marcipan og chokolade
|
Signes Mad fortolker Cozy Cooking.
|
Dadelkugler x2
|
Cozy Cooking fortolker Velbekomme.
|
Små Gougéres med Laks og Rygeost
|
Velbekomme fortolker Kogekonens Univers.
Kogekonens Univers fortolker Lykkes Mad.
|
Okse/grøntsagsboller med tomatsauce
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!