Som altid er der lagt vægt på smag og kvalitet, børnevenlige alternativer, tøm fryseren, lavt madbudget, genbrug og frugalitet, sæsonvarer og ugens tilbud.
Salmon with Potato "Scales" |
I køleskabet står:
½ liter fløde, fennikel, 12 æg, 1 røget makrel, perleløg, parmesan og en rest hvidvin
Fra fryseren hentes:
½ kylling fra Allégården, kyllingelever og spæk også fra Allégården, kokosmælk og kalvehaler
Desuden har jeg i mit lager:
Nødder og kerner, hvidløg, grønsagsbouillon, hokkaido, portvin, ansjosfileter, kartofler, løg, gulerødder, pastinakker og perlespelt
Opskrifterne bruges vejledende, der erstattes hist og her med ting der passer bedre i vores smag eller til vores udvalg.
Ugens Madplan:
Mandag: Røget makrel med spinat-omelet
Tirsdag: Hanekylling i Römertopf
Onsdag: Græskarsuppe med asiatisk tvist
Torsdag: Pocheret æg med fennikel, karse og sprød rug
Fredag: Risotto med jordskokker og kalvehaler
Lørdag: Laks med kartoffel-skæl
og Søndag: Stenalderbrød fra Kong Hans med Hjemmelavet kyllingeleverpostej med Portvin
Gode tilbud i denne uge:
Rema1000 har fast efterårets lækre økologiske rodfrugter, bland selv kr. 7,90 pr. kg.
Netto har 225g laksefilet fra Thorfisk til kr. 20,-
Fakta har en hel røget makrel til kun kr. 15,-
Kiwi har 500ml økologisk rapsolie til kr. 22,50 og 100g Urtekram mandler til kr. 18,-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!