mandag den 30. august 2010

Træning


Jeg er håbløs... Absolut håbløs... Gider ikke det der træning, sofaen føles SÅ meget bedre!
Planen var at motionere en halv time hver aften foran DVD-træneren i de lige uger, hvor min mand er på arbejde, og en cykeltur i de ulige uger. Desuden en omgang svømning én gang om ugen med Lisa... Det er heller ikke rigtig blevet til noget...
Så jeg sidder ovre i min sofa, æder lakrids og klamrer mig til min store klamme løse babyfedt-delle! Sidder og bladrer i Vores Børn, der kom ind med posten i fredags...

DER! Svaret på mine bønner... Hvordan kommer jeg i gang med træning når:
 1. Børnene er hjemme
 2. Uden planlægning, skiftetøj osv.
 3. Bare tilnærmelsesvis sjovt!!!
WII WII WII

Manden har længe ønsket sig en spillemaskine a la wii, jeg har været sådan lidt: Ahh, er det ikke noget fis, vores piger er så små, får vi den brugt - og alle de andre åndsvage ting kvinder altid fyrer af, når drengene får lyst til noget nyt legetøj.

Men NU er jeg med... Vi skal ha' en Nintendo Wii med Sport, Sport Resort, EA Sports Active, Family Trainer og Just Dance!!!


Se andre bidrag med T her.  

4 kommentarer:

 1. Jeg sletter R linken din på mr. Linky og du legger deg inn på ny med T innlegget ditt!
  Trening er ikke alltid like lett å komme i gang med, men likevel er det viktig å gjøre det. Det er ikke alltid så viktig hva en gjør, men at man gjør noe og Wii er suveren:)

  SvarSlet
 2. Jeg fik allerede dårlig samvittighed efter de første linier... da jeg så kom til 'vores' plan, fik jeg endnu mere dårlig samvittighed. Puuuh!
  Men jeg tror desværre heller ikke det svømning bliver til noget. Jonas og jeg har nemlig valgt at begynde i træningscenter sammen. Så det bliver i hvert fald ikke til noget fast med svømning. Sorry. Men SUPER god idé med WII, sådan en kunne vi også godt bruge :)
  - Og ellers er der jo altid en omgang bordtennis på Faaborgvej :)

  SvarSlet
 3. En Wii er en skøn maskine, og der er meget god motion i den, hvis man bruger den... :-))

  SvarSlet
 4. Du er slett ikke alene som nybakt mor; derfor er Wii skikkelig bra.
  Det var ikke slikt den gang jeg var ung;))

  SvarSlet

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!