onsdag den 24. august 2011

Med fare for at gå shopamok

Må jeg hellere gå til bekendelse...
Jeg gik i Tiger!
Jeg ved det! Men havde virkelig brug for noget "glad".
Ungerne var mega begejstrede for både perler og hønsene.
Badges skal have en plads på mit nye kontor. Posen sætter manden pris på... Den sjove med dametaske-print føler han alligevel ikke helt, han er maskulin nok til at slæbe varer i!
Knæklys er altid hyggeligt, når vi laver huler.
Mht. "glad" (hvis du gider lægge ører til). I søndags (10 dage) var jeg til "Vild med vand" i Vejle med mand og børn. Og der, i to etager, var den SEJESTE rutchebane!!!
En - to - tre og så hoppede mor og mindstetrolden ned af den... Og flyvelandede med et rabalder! AV MIN R*V! (legepladsen fuld af børn og forældre). Manden og maximum tog samme tur.
Med fare for endnu en pakkeløsning træk jeg mig fra legen. Men på vej hjem i bilen begyndte min nakke at stivne og ved sengetid rodede jeg rundt, og kunne slet ikke finde en smertefri stilling.
Mandag morgen læge. 1200mg ibuprofin at sove på.
Tirsdag-onsdag halve sygedage. Onsdag STOR solbrun fysioterapeut med ENORME overvære bad mig fjerne sko (efter 8 timers arbejdsdag), løfte armene over hovedet (havde pga. smerter og medicin SVEDT SOM ET SVIN) og lægge mig på briksen... Flovt flovt flovt !!!
Av av av AAAAAAAV!!!
Ahhh...
Fredag læge. Giv mig giv mig giv mig DRUGS!!! Fik morfin.
Mandag: Hej, hør har vi ikke en arbejdsplads betalt sundhedsforskning? Sejt!
I dag kom jeg så til neurokirurg og MR scanning, samt fik svar på kun 2,5 time!
Svar: (den korte version) fremskreden slidgigt i nakken (før min 31 års fødselsdag) men ??? ved, hvorfor jeg har ondt i ryggen.
Slidgigt?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!