søndag den 10. november 2013

Madplan Uge 46: Efterårsmad

Så er madplanen klar for denne uge.
Som altid er der lagt vægt på smag og kvalitet, børnevenlige alternativer, tøm fryseren, lavt madbudget, genbrug og frugalitet, sæsonvarer og ugens tilbud.

http://www.gourmet.com/recipes/gourmetlive/2012/120512/salmon-with-potato-scales-recipe

Salmon with Potato "Scales"


I køleskabet står:
½ liter fløde, fennikel, 12 æg, 1 røget makrel, perleløg, parmesan og en rest hvidvin

Fra fryseren hentes:
½ kylling fra Allégården, kyllingelever og spæk også fra Allégården, kokosmælk og kalvehaler

Desuden har jeg i mit lager:
Nødder og kerner, hvidløg, grønsagsbouillon, hokkaido, portvin, ansjosfileter, kartofler, løg, gulerødder, pastinakker og perlespelt

Opskrifterne bruges vejledende, der erstattes hist og her med ting der passer bedre i vores smag eller til vores udvalg.

Ugens Madplan:
Mandag: Røget makrel med spinat-omelet
Tirsdag: Hanekylling i Römertopf
Onsdag: Græskarsuppe med asiatisk tvist
Torsdag: Pocheret æg med fennikel, karse og sprød rug
Fredag: Risotto med jordskokker og kalvehaler
Lørdag: Laks med kartoffel-skæl
og Søndag: Stenalderbrød fra Kong Hans med Hjemmelavet kyllingeleverpostej med Portvin 

Gode tilbud i denne uge:

Rema1000 har fast efterårets lækre økologiske rodfrugter, bland selv kr. 7,90 pr. kg.
Netto har 225g laksefilet fra Thorfisk til kr. 20,-
Fakta har en hel røget makrel til kun kr. 15,-
Kiwi har 500ml økologisk rapsolie til kr. 22,50 og 100g Urtekram mandler til kr. 18,-

http://kiwiminipris.dk/tilbudsavisen/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!