onsdag den 1. juni 2011

Åhh... Jeg er I et dilemma...

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene.
Jeg har været medlem af MadLog i laaaang tid nu, og har også fulgt med i en gruppe, der indstiller sig på diverse operationer - de fleste dog fjernelse af maveskind og mormorarme, efter et selvstruktureret vægttab/kostomlægning/livsstilsændring. Jeg har kigget med her, fordi jeg synes, der kommer mere og mere maveskind, des mere jeg taber mig! Lortespejl!
Nu er der jo så kommet nye regler... Et eller andet sted... Heldigvis! For der var godt nok mange, der blev opereret for bl.a. mine hårdtoptjente skattekroner, for derefter at tage på, æde junk og ødelægger det hele igen! Men der er også rigtig mange, der har nydt godt af muligheden, da de måske aldrig ville have haft overskud til at påbegynde et vægttab på noget der ligner 100kg.
I går i Politiken kunne man læse om, at flere og flere overvægtige betaler de 65.000 kr. en fedmeoperation koster. Det er for sin vis godt nok! Hvis man har muligheden for at betale sig fra det, bør man vel også det?! Men på den anden side... Hvad man ikke har pengene? Hvad hvis man ikke kan kickstarte sit vægttab selv? Og hvad med al den slappe hud? Totalt demotiverende, endelig at kunne passe bikinien på stranden, hvis man så skal skjule sin mulepose eller mormorarme bag en stor poncho!
Måske skulle man bruge pengene som en slags lokkemiddel: Man kan søge om statsbetalt operation, hvis man selvmotiveret har tabt sig til normalbmi og vedligeholdt i ½ år...
Dilemma...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!