torsdag den 18. december 2014

Veggie Twister

[dette indlæg er sponsoreret af CoolStuff]


Først en stor ros til CoolStuff. Pakken var klar i nærmeste GLS-pakkeshop kun 48 timer efter sidste e-mail-kommunikation. Meget effektivt.


 Første tanke: Den er lille og meget plastisk, hvordan kan den bruges til ret meget?


Den består af 3 dele, 2 næsten ens endestykker og et mindterstykke med gevind og pigge. De 2 endestykker skiller sig ud på følgende måde:


Som du kan se, har den ene et rent skarpt blad og den anden et takket blad.
Vi (Moderen og pigerne) lavede eksperimenter med gulerod og agurk. "Ulempen" ved apparatet er, at den fungerer bedst med kortere stykker grønt, og egentlig synes jeg ikke, det er en rigtig ulempe.


Det rene blad laver fine spiraler af såvel agurk som gulerod.


Det takkede blad laver spaghetti, ikke så god til agurk, men fantastisk til gulerod.


Børnene synes apparatet var nemt at arbejde med. Mindstetroldens 5-års-muskler foretrak agurken, mens Størstemusens 7-års-muskler sagtens kunne trække begge grøntsager.


Den er lige til at skylle under hanen, eller sætte i opvaskemaskinen (hvis man glemmer det første). Den fylder ikke noget og er rimelig nem at bruge.
Dog mener jeg alligevel, der bør ligge en dansk vejledning i æsken. Det er især relevant ift. første gangs brug.


Anbefalingen fra CoolStuff lød via mail: "nogle kunder har problemer med den, da de ikke sætter grøntsagen fast i skrue-delen, som man twister med, men i selve hoveddelen med skærebladet"

Jeg har forsøgt begge metoder og kan ikke umiddelbart mærke eller se forskel.

Anbefaling herfra: Super produktivt værktøj, fylder ikke meget i skuffen, nemt at brug og nemt at rengøre, man kan endda lave spiralerne direkte ved spisebordet under måltidet og agurkespiraler er meget nemmere i burger end løse skiver.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!