Kødsaucen fra i går.
Olivenolie
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
500g hakket oksekød fra Nørregård
1 skive fennikel, finthakket
1 stor gulerod i tern
1 dåse flåede, hakkede tomater
½ dåse vand
3-4 spsk. tomatpuré
oregano
salt
peber
paprika
- Opvarm olien i en gryde. Steg løg og hvidløg blanke.
- Tilsæt kød og gennemsteg det. Tilsæt de resterende ingredienser og lad det simre 30 min.
- Server med spaghetti, squash-spaghetti og parmesan.
Mindstetrolden smører resterne af kødsaucen ud i fadet. Her er ca. 4 dl.
Ovenpå laver vi lasagneplade-puzzlespil af fuldkornsplader.
Herpå hytteost, ca. 400g og squashskiver af en halv stor squash.
Et fint lag oksekød fra oksestegen. Den blev skåret i skiver og pakket i fine pålægspakker i fryseren.
Herpå et nyt lag lasagneplader.
Lidt ekstra tomat. Jeg har ikke lavet en tomatsauce, da der er krydderier i kødsaucen. Her er det blot ½ dåse flåede, hakkede tomater.
Så skal der et kvart broccoli på.
Der toppes af med mozzarellaskiver og et lag friskrevet parmesan.
Lasagnen dækkes af sølvpapir og bages 30 min. ved 175 grader.
Sølvpapiret tages af og den bages yderligere et kvarter.
Serveret med rå blomkål, rå broccoli, gulerodstænger, ramsløgdressing, saltede græskarkerner og kalamata-oliven.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!