tirsdag den 29. juli 2014

VINDEREN af Ønskebørns Yndlingsretter....

Jeg nyder min ferie.
For første gang i lang til føler jeg, jeg kan slappe af og nyde min ferie, min mand, mine børn og mit hus, på trods af daglige smerter og et evigt rend til diverse prøver, målinger, scanninger og specialister.

Vi har været på en masse fantastiske småture i denne ferie, oplevet små hyggelige stunder, nydt haven til fulde, besøgt familie i alle hjørner af landet og ladet vores lækre unger være med til at sætte dagsordenen.

Bomber i Jels søbad, løbeture på vikingepladsen, masser af is og hygge med Oldefar og en historisk tur i Jels Mølle, med Oldefar som fortæller.

Wonderful Copenhagen med jazzmusik på alle gadehjørner, fuld af italiensk is og legepladser, vandleg i farmor og farfars have, drømmetur ned ad Jægersborggade og en lærerig tur på Zoologisk Museum.

Besøg hos kusinerne, en fortyllende tur til Bonbonland og den altid hyggelige gamle Zoologisk Have i Odense.

Snobrød og sommermad i vores rustikke have, strandture med klappefisk og vandlegeplads, tur-retur til Jels og en Tour-de-Båring-Vig med fiske-frokost, vejboder og stenstrand.

Senest har vi været hjemme, hvor børnene har besøgt og haft besøg af et par legekammerater, og vi har haft fornemt besøg i haven.


Vi har været på Eventyrlegepladsen med Morfar & Mini-mostrene og pigerne sovet hos Mormor med en efterfølgende tur i den store legetøjsbutik.
Og så har vi været i gang med de helt store fødselsdagsforberedelser...

THE BIG FIVE!

Vi bor nu skønt!Nå, men det var den VINDER, vi kom fra!

Jeg har brugt Random.org, sat de 7 deltagere ind i tilmeldingsrækkefølge, og vinderen blev Nr. 7:

Tenna, der bl.a. har bloggen Salmon Supreme.

Tillykke Tenna. Smid din adresse på mail, så sender jeg bogen til dig.

Tilbage til fødselsdagen... Pausen er forbi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!