søndag den 29. september 2013

Resteuge coming up!

Nå... Nu kan der altså ikke være flere rester i køleskabsfryseren, så nu skal der tømmes ud.
Her kommer en lille leg, hvis der er nogen, der vil være med:


RESTEUGEN!!!
Det eneste krav er... At der skal laves mad af rester. Skriv gerne i din blog, hvad du har lavet, eller smid det herunder i kommentaren hver dag, så samler jeg lidt gode idéer sammen sidst på ugen.

Mine ingredienser:
  • Basislager af krydderier, konserves tomater og tørvarer 
  • Filodej, butterdej, æggehvider og æggeblommer i fryseren
  • Åbne konserves på køl: Syltet peberfrugt, soltørret tomat i olie, kalamata-oliven, asier, perleløg
  • Frosne ærter, spinat og bønner 
  • Friske krydderurter og nyplukkede havtorn
  • Gulerødder, kartofler, løg, skalotteløg, jordskokker, rødbeder, pastinakker, forårsløg, fennikel og citroner
  • 6 æg, 250g græsk yoghurt, 2 dl hjemmelavet mascarpone, ½ liter kærnemælk, parmesan, smør, fromage frais
  • Grøntrester: broccoli, blomkål, gulerødder, squash, spidskål
  • Hjemmelavet: mirabellemos, sød chilisauce, remoulade, hyldebærkapers, ketchup, raita, sataysauce, æblemos, æblesaft
  • Røget laks, røget makrel, oksesteg
  • Hvide bønner, kokosmælk
  • Oksetern kogt, quornfilet, falafler, kogt kylling, pølser, øllebrød, rugbrød, boller, kyllingefond, kikærtedip

Jeg har en god fornemmelse. Vi skal nok få god mad hele ugen!

Læs mere om genbrug i køkkenet!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!