søndag den 29. september 2013

Søndagsrester


Stir-Fry Greens
  • Rester af grøntsagsstænger fra fredagens forårsrulle-eksperiment (gulerod, squash, peberfrugt og porre) vendt i jordnøddeolie sammen med et hakket skalotteløg.
  • Tilsætter ca. 1½ dl kokosmælk og koger op.
  • Anrettes på tallerken med hakket spidskål, hakket koriander, sesam og cashewnødder. Serveres med rest af sataysause og rest af raita.
Sataysauce
  • Chili, ½ knust fed hvidløg, 1 finthakket skalotteløg, stødt koriander, stødt spidskommen, 2 spsk. jordnøddeolie, ½ dl jordnødder, ½ spsk. jordnøddesmør, 2 tsk. sukker, ½ spsk. soja, rejepasta, 1/4 dl kokosmælk, ½ spsk. limesaft, koriander
 Raita
  • ½ skrællet agurk i tern, 250g græsk yoghurt, 2 forårsløg, chili, hvidløg, saft fra ½ citron, salt, spidskommen, ingefær, mynte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!