Stir-Fry Greens
- Rester af grøntsagsstænger fra fredagens forårsrulle-eksperiment (gulerod, squash, peberfrugt og porre) vendt i jordnøddeolie sammen med et hakket skalotteløg.
- Tilsætter ca. 1½ dl kokosmælk og koger op.
- Anrettes på tallerken med hakket spidskål, hakket koriander, sesam og cashewnødder. Serveres med rest af sataysause og rest af raita.
- Chili, ½ knust fed hvidløg, 1 finthakket skalotteløg, stødt koriander, stødt spidskommen, 2 spsk. jordnøddeolie, ½ dl jordnødder, ½ spsk. jordnøddesmør, 2 tsk. sukker, ½ spsk. soja, rejepasta, 1/4 dl kokosmælk, ½ spsk. limesaft, koriander
- ½ skrællet agurk i tern, 250g græsk yoghurt, 2 forårsløg, chili, hvidløg, saft fra ½ citron, salt, spidskommen, ingefær, mynte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!