Jeg plejede at værne om, hvad jeg mente var en vigtig dag i dansk historie.
Men jeg må indrømme, jeg har et lidt anstrengt forhold til min nuværende regering... Jeg har valgt at sætte min lid til den anden sag, der er værd at fejre i dag!
Så blev det Fars Dag
Morgenmad efter fars hoved... (glemte dog bacon, shame on me!)
Gavetid
HEMMELIGT INDTIL I MORGEN
Hyggetid
Så blev det Torsdag i den GULE uge
Satay-kylling (4 pers.)
4 kyllingebrystfilet
1 dl kokosmælk
4 fed hvidløg, presset
1 tsk. blandet gurkemeje, knust chili, stødt ingefær, stødt koriander og stødt spidskommen
1 tsk. stevia original
salt og peber
Peanutolie til stegning
Satay-kylling (4 pers.)
4 kyllingebrystfilet
1 dl kokosmælk
Jeg fryser det overskydne kokosmælk ned i silikone-muffinforme = 50 ml |
1 tsk. blandet gurkemeje, knust chili, stødt ingefær, stødt koriander og stødt spidskommen
1 tsk. stevia original
salt og peber
Peanutolie til stegning
- Bland alle ingredienserne i en plastikpose.
- Skær kyllingefileterne i mindre stykker og læg i posen. Lad dem ligge i lagen mindst 30 min.
- Steg stykkerne på alle sider og sæt på spyd.
* Du behøver altså ikke skrælle hvidløgsfeddene før du presser dem... Faktisk letter det rengøringen af hvidløgspresseren, hvis du ikke skræller dem først.
Flie Lice (4 pers.) [Fried Rice]
8 dl kogte ris
Resten af lagen i posen fra satay-kyllingen
Peanutolie til stegning
- Smid risene i posen og ryst det godt.
- Steg risene på panden i varm peanutolie.
Kylllingesuppe (4 pers.)
3 kviste timian
3 kviste oregano
2 spsk. Oscar's hønsebouillon + 1 liter vand
1 tsk. salt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!