Det sværeste bliver at finde de friske gule økologiske råvarer. Ikke så meget kartofler, ananas og majskolber, men mere gule peberfrugter, gule tomater og gule squash!
Mandag
Pommes Frites med remoulade (tidligere annonceret)
Gule peberfrugter fyldt med gurkemeje-ris og gule tomater [inspireret af Erica]
Tirsdag
Puffede blomkål [inspireret af Elana]
Satay kylling [inspireret af Mike]
Ananas-salsa [inspireret af Whole Foods Market]
Onsdag
Røræg
Gule squash-frikadeller (tidligere annonceret)
Yoghurt-safran-boller [inspireret af Sotong]
Torsdag
Boller i karry (tidligere annonceret)
Ris & Blomkålsris
Appelsin-fennikel-salat [inspireret af Laurie]
Fredag
Majsbrød med cheddar [inspireret af Politiken]
Hokkaidosuppe med bacon-nødder [inspireret af Erland]
Dessert: Citronfromage [inspireret af Anne]
Søndag
Majskolber
Mac'n'Cheese med cheddar [inspireret af Jamie]
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!