Årlig jordbærdag i biblioteket.
Aspargessuppe med bacon og kammuslinger (2 pers.)
20g smør
2 spsk. hvedemel
4 dl kyllingefond
1 glas lange asparges
½ bundt friske asparges
½ pakke Hanegal bacon
4 flotte store kammuslinger fra fiskehandleren
- Steg bacon sprød på panden.
- Smelt smørret i en gryde og rør melet ud heri til en melbolle.
- Tilsæt kyllingefond og væsken fra glas-asparges.
- Snit asparges i 1½cm stykker og steg dem 2-3 minutter i baconfedtet sammen med kammuslingerne.
- Blend suppen til den skummer og server med bacon, aspargesstykker og kammuslinger.
4 æg
1½ dl squash, revet
1½ dl mandelmel
2 spsk. Husk
1 spsk. kokosfibre
1 dl sesamfrø
salt
1½ tsk. bagepulver
- Pisk æggene luftige.
- Blend mandler og sesamfrø til mel.
- Bland alle ingredienser og lad de trække 10 min.
- Bag i ovnen 25 min. ved 190 grader.
1. Svampe stegt i olivenolie og balsamicoeddike på feta. 2. Jordbær på mozzarella og pesto. 3. Asparges med tomat på mozzarella. |
Hvordan laver du squashbrødet i ovnen? Former du bare brødet som du har lyst på en bageplade eller kommer du den i en form?
SvarSlet