mandag den 28. oktober 2013

Sundhedsprofil. Mål: 1. december skal mit kondital være højere og mit taljemål være mindre!


 

Avanceret sundhedsprofil

Navn: Det er bare sundt Dato: 28. oktober 2013
Samlet score:64%

Score i hver test:

BMI
30,4
Taljemål
45%
Smidighed
100%
Styrke
0%
Kondital
25%
Kost
79%
Rygning
80%
Alkohol
86%
Blodtryk
100%
64%

Overordnet

Vi har beregnet en samlet score ud fra dine forskellige resultater i forhold til alder og køn. Det højeste resultat du kan opnå er 100%.

Du er noget usund. Det kunne dog være værre, men der er ingen tvivl om, at det vil komme dig meget til gode, hvis du ændrer på nogle ting. Du vil både få fordele her og nu, samt undgå sygdomsproblemer senere. Kig ovenfor i profilen og fokusér på de ting hvor du mistede flest point.

De steder, hvor du tabte flest point var:
- Kondital
- Styrke
30,4

BMI

Du er svært overvægtig (Fedme klasse 1). Bemærk dog, at hvis du er meget muskuløs eller naturligt kraftig bygget, så overvurderer BMI-tallet din overvægt.
45%

Taljemål

Dit taljemål er højere end det burde være, hvilket betyder at du har en relativ høj risiko for udvikling af livsstilssygdomme.
100%

Smidighed

Højt. Du har en god smidighed.
0%

Styrke

Meget Lavt. Din muskelstyrke i overkroppen er ret ringe og det vil være rigtig godt for dig at lave noget mere styrketræning.
25%

Kondital

Meget Lavt. Din kondition er så dårlig, at det er en reel trussel mod dit helbred. Det er vigtigt at du får gang i nogle regelmæssige aktiviteter, hvor du kan mærke at du bliver forpustet. Du skal være opmærksom på, at dit kondital ikke er så højt som det kunne være på grund af din relativt høje vægt.
79%

Kost

Du spiser rimeligt sundt – bliv ved med det ;-)
80%

Rygning

Du ryger ikke, hvilket er en af de sundeste beslutninger man kan træffe for sig selv. Godt at du holdt op.
86%

Alkohol

Dit alkoholforbrug er lavt, hvilket er en sund ting. Det er specielt usundt at drikke mange genstande på en gang, men du gør det kun sjældent, så det er ok.
100%

Blodtryk

Dit blodtryk er optimalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!