torsdag den 5. august 2010

Shepard's Pie

Shepard's Pie

Ingredienser:
     700g skrællede kartofler
     1 spsk. smør
     2 dl mælk

     500g broccoli/blomkål i små buketter
     125g champignon i skiver
     2 porrer i skiver

     2 spsk. olivenolie
     500g fedtfattig hakket oksekød
     1 finthakket løg
     1 stor dåse koncentreret tomatpuré

Fremgangsmåde:

Skær kartofler i små stykker og kog dem. Damp broccoli eller blomkål til de er netop klar. Lav kødsaucen klar. (Kan i øvrigt også laves med køderstatning!)
Blend kartofler med smør og mælk.
Læg champignon i bunden af et højt indfast fad og dæk med halvdelen af kødsaucen. Broccoli/blomkål, resten af kødsaucen, porrer og afslut med kartoffelmoslåg.
Bag 10 min. ved 200 grader og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Umm Happy Happy Happy.... Tell Me'bout it!